Vackra vinterdagarÄnnu en fantastisk vinterdag är till ända och mörkret sänker sig över oss igen. Hann ut i solen en liten stund, det är inte lika kallt längre.. Passade också på att "damma" av båda kissarna som snällt fick finna sig i att blir utslängda en ynka timme. De har inte satt tassen utanför dörren sen första Advent! Ludde är fet som en Julgris! Nej nu är snart våren i antågande och här skall inte liggas o slöas inte! 

Har en stilrådgivning inbokad i morgon och har förberett mig inför den med lite nya klipp och bilder.. lika spännande varje gång att se vem som kommer och se hur stilboken kommer att se ut. Roligt att kunna inspirera och förhoppningsvis räta ut några frågetecken.

I kväll är det så åter dax att träffa mina kära sysystrar, en gång i månaden försöker vi ses över en stickning/virkning eller bara en fåll som skall läggas upp. Ni förstår säkert att det inte är det vi har för händer som är det viktiga utan det som istället "händer" när vi träffas.. Oavsett om det nu är skratt eller gråt, oro eller förväntan eller ibland bara ett stilla snack om senaste skvalleret i sta´n, så känns det alltid lika nödvändigt och givande med dessa härliga kvinnor!

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Grattis till din nya blogg!

Ser fram emot att följa den!

Kerstin

2012-01-12 @ 08:45:49
Postat av: TB

Fina kort :)Kram

2012-01-14 @ 23:27:09
URL: http://www.lattareliv.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0