One Piece som gör mig tudelad!


www.onepiece.com

Världen upphör aldrig att förvåna mig … knappt har de allra värsta jeansmodellerna av modell ”gällivarehäng”(m grenen i knähöjd och stjärtspringan väl synlig) ebbat ut, förrän nästa ”designstroke” drabbar oss som en enda stor kaninsvärm!!

 

Just det, One Piece eller Jumpsuit som den också kallas. Denna heldress (hängdress) i mjukt, tjockt bomullstyg m flossad insida är tydligen som gjord för att sitta o slappa i, i TV soffan eller bara schasa omkring i hemma en skön söndag.  Ja du kan till och med ta den på dig på shoppingrundan i centrum enligt reklamen. Hmmm så praktiskt när man skall prova kläder tänker jag, bara zzziiiipp! ner eller upp med dragkedjan, så står man där färdig o klar, och kan skutta vidare..

 

Den äkta One Piecen  är en norsk uppfinning och kostar vanligen mellan 1000 – 2000 kronor, men just nu är det rea, upp till 40 % faktisk. Och som vanligt finns det betydligt billigare kopior att köpa på de flesta större klädkedjorna, i alla möjliga och omöjliga färger.

Men vit är populär, såg ni förresten Eva Dahlgrens dag på TV i ”Så mycket bättre” när hon fick hela högen att ta på sig sina vita One Piece´isar för att sedan tillsammans springa ut i naturen där fotografen fångade dem med sin kamera? Såååå söta de var!!

 

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0